Vores vision og værdier

Vores vision er at i samarbejde med kunden at specifisere hvilket overfladebehandlings system som er bedst egnet, samt kravene til kvaliten på overfladebehandlingen.

Vores værdier er at der er plads til os alle sammen og at vi skal kunne forlade arbejdspladsen efter en god dags arbejde, uskadet og ustresset.


Vi skal stræbe efter at produce produkter i hht kundens krav, være ærlige og redelige og altid vælge det bedste alternativ for miljøet.

Cuwilak's Historie

Curt Westerman Industri Lak ApS blev stiftet i 1980 og første del af bygningen blev opført. Bygningen blev udvidet i 1989 til sin nuværende størrelse og firmanavnet blev omdannet til Cuwilak A/S.

 Sønnen Johnny Westerman overtog firmaet i 2005 og i 2015 blev Cuwilak A/S solgt til Robert Larsen, ejeren af nabovirksomheden Karlslunde Metalsliberi A/S. 

I 2018 kom Jens Andersen ind som delejer og direktør og i dag er Cuwilak A/S og Karlslunde Metalsliberi A/S samarbejdspartnere.
Cuwilak A/S er en lakerings virksomhed som tilbyder erhvervskunder og privatkunder lakering og sandblæsning af alle slags emner og alle slags materialer.

Cuwilak A/S er en af de få virksomheder i Danmark som er godkendt for lakering af emner til rumfartsindustrien.

Gennem vores samarbejdspartnere tilbyder vi yderligere overfladebehandling af stål og metaller såsom slibning, mattering, børsting, polering, metallisering mm.
Cuwilak A/S ligger godt placeret på Notgangen 5C i Karlslunde Industripark tæt på Køge Bugt motorvejen E20 afkørsel 29 Greve S Karlslunde på den ene side og Køge – Taastrup landevejen på den anden side. Adkomst fra Roskilde sker via Vindingevej, landevej nr 217.
© Copyright 2019 - Cuwilak - All Rights Reserved
CVR: DK21282278