Erhvervskunder

Cuwilak A/S tilbyder lakering og anden overfladebehandling til erhvervskunder.

Skal du have lakeret dine industriemner med klarlak, måske pulverlak indvendig og farvet lak udvendig, eller skal dine emner renoveres med sandblæsning/glasblæsning, spartling, slibning og pulverlakering, så kontakt Cuwilak for et godt tilbud.

Vi aftaler altid arbejdsomfang, den ønskede kvalitet, farve, glans og struktur før arbejdet starter og udarbejder gerne et tilbud til dig. Hvis du ikke har den ønskede behandling og kvalitet klar på forhånd, så hjælper vi dig med at sætte op den ønskede kvalitet, bestemme farve, glans, osv.

Vådlakering

Den mest almindelige form for vådlakering er sprøjtelakering som giver et meget jævnt og ensartet udseende over hele fladen som lakeres. Sprøjtelakering kan bruges på stort set alle slags materialer, såsom træ, stål og metaller, plast, glas, porcelæn, med meget mere. Vi tilbyder sprøjtelakering med alverdens farver og alle grader af glans.

Vi kan også tilbyde sprøjtelakering med tilsætninger såsom sølvglimmer, eller tekstur og struktur overflade, dvs overflade med forskellige former af ruhed. Vi tilbyder sprøjtelakering med forskellige former for ætsning og specialbehandlinger, som giver en patineret overflade, eller Corten stål overflade, dvs rusten stål udseende.

Vi kan blande mere end 100.000 farvenuancer på vores computerstyrede blandemaskine bl.a. i hht RAL og NCS farvekoder. Vi har også recept på mange andre special farver, firma standarder eller møbel standarder. Vi kan tilbyde sprøjtelakering med diverse typer klarlak for højglans overflade, mat overflade, temperaturbestandig overflade, slagfast overflade, anti-grafitti overflade, osv.

En del materialer kræver forbehandling for at malingen skal vedhæfte tilstrækkeligt eller resultatet skal blive tilfredsstillende. Nye stål og metal emner skal normalt affedtes, og nogle gange slibes for skarpe kanter, metalsplinter, svejseperler, osv. Plast skal typisk vaskes af med anti-statisk wipe før lakering, krom skal slibes eller glasblæses pga den meget hårde og glatte overflade, metaller som er malet fra før skal matteres, dvs at overfladen skal slibes over for at få en mere ru overflade, for at fjerne forureninger, fedt, olier, osv., samt glatte ud ridser, hakker og andre skader.

Vi tilbyder også speciallakker som soft touch eller soft coat som giver en følelse af at overfladen er blød og farverne er læderagtige, elegante og eksklusive. Egner sig specielt til bil interiør, vise møbler, butiksinventar, audio og video udstyr, instrumenter og elektroniske apparater.

Spartling og slibning

Vi tager gerne imod emner som skal renoveres eller opfriskes, og som kræver slibning, spartling, limning, osv. Renoverede emner vil ikke blive som nye, men vil altid fremstå pænere og forlænge levetiden med år.

Hvad som skal renoveres og til hvilken grad, og dermed prisen, vil være i hht kundens ønsker og krav, for prisen for renovering kan hurtig blive større end prisen for lakering.

Træemner som er malet fra før skal matteres før de kan lakeres, dvs at overfladen skal slibes over for at få en mere ru overflade, og for at fjerne forurening, fedt, olier, osv., samt glatte ud ridser, hakker og andre skader.

Sandblæsning/glasblæsning

Vi tilbyder glasblæsning og/eller sandblæsning der hvor gammel maling, lak, rust, forureninger, osv. skal fjernes før lakering. Vi har en sandblæsningshal med plads til store emner og et glasblæsningskabinet for mindre emner.

Emner til sandblæsning er typisk udendørs emner som har været udsat for vær og vind og er korroderet, eller ældre emner som har været flittigt brugt og måske tidligere er blevet malet mere end en gang.

Sandblæsning er typisk for at fjerne gamle tykke lag med maling eller rust, sandblæsningsmidlet er korund som giver en grovere og mere ru overflade, mens glasblæsning giver en finere overflade, men er for mindre emner med lettere rust eller gammel maling.

Pulverlakering

For de fleste stål og metalemner er pulverlakering et rigtig godt valg. Pulverlakering er billigere og hurtigere end vådlakering da processen er enklere. Det er næsten samme pris for højglans pulverlakering som for mat glans, mens højglans for vådlakering er betydelig dyrere. Pulverlakerede emner er desuden klare til levering mindre end en halv time efter at de er blevet bagt i ovnen. Pulverlakering egner sig glimrende til emner som facade lister og paneler, rækværk, mekaniske emner som lejebukke, beslag, plader, osv.

Vi tilbyder pulverlakering med mixed pulver af epoxy og polyester som er egnet til indendørs emner og ren polyester pulver som er egnet til udendørs emner. Vi har pulverlak i alle de mest almindelige RAL og NCS farvekoder, i flere forskellige grader af glans og med flere typer af struktur om ønskeligt.

Pulverlakering bruges gerne til indvendig lakering af lampeskærme med hvid farve, da pulverlakering ikke misfarves af varmen fra lyskilden. Pulverlakering er også den foretrukne lakeringsmetode til udendørs emner, fordi pulverlak er mere slitagebestandig, er slagfast og har høj korrosionsbestandig i kombination med den rette grunder og eventuelt toplak.

Kravet for pulverlakering er at underlaget er frit for korrosion, som vil gasse op i ovnen, penetrere lakken og efterlade huller. Dette gælder også nogle typer af galvanisering og aluminium. Underlaget skal heller ikke være lakeret tidligere med mere end et tyndt lag pulverlak, da pulverlakering er afhængig af god elektrisk kontakt, hvilket hæmmes af tykke lag lak.

Har du et projekt vi kan hjælpe med?

Kontakt os! 

Send en forespørgelse så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt. 
Kontakt os
© Copyright 2019 - Cuwilak - All Rights Reserved
CVR: DK21282278

Bank connection:
Danske Bank
Reg. 0434 kontonr. 3316070817
SWIFT: DABADKKK
IBAN: DK4230003316070817